Hasvik Båtforening

Hasvik Båtforening

Medlemsfordel i KNBF

Nytt fra KNBFOpprettet av Lars 03 okt., 2018 10:01:32
Ny KNBF medlemsfordel
Nordic Dry kan beskytte effektivt mot råte, sopp, fukt og lukt. Posen som leveres i forskjellige størrelser, henges opp på utsatte steder, og kan absorbere mer enn 1,5 av sin egen vekt. Posene leveres i forskjellige størrelser 2kg, 1 kg og 250gr. Posene kan henges opp eller legges i skuffer eller andre lukkede rom i båt. Produktet i posene starter å virke så snart plastikken fjernes.

KNBF har inngått en sentral samarbeidsavtale med Petrolquip om levering av Dragon Dry produkter som medlemsfordel til båtforeninger og personlig medlemmer. Alle kjøp gjøres direkte på www.petrolq.no. Her kan du finne mer informasjon om produktet.

Det eneste du trenger ved kjøp er å logge inn på siden og oppgi rabattkode 3B86A4DA, så blir 25% rabatt trukket ifra listepris. Oppgi ditt KNBF-medlemsnummer ved utsjekk (betaling).  • Kommentarer(0)//batforeninga.harthun.no/#post247

Revisorer til KNBF Troms/Finnmark

Nytt fra KNBFOpprettet av Lars 27 jan., 2018 15:44:21
KNBF Troms og Finnmark skal ha sitt årsmøte i Harstad 3. februar 2018. Valgkomiteen har ikke klart å få tak i 2 revisorer. Er det noen i Hasvik Båtforening som kan ta oppdraget?
Det er ikke akkurat snakk om papirer og svettetokter som bildet viser, men mer en formell sak som KNBF er pliktig til i forhold til vedtekter.

Tidligere har det vært 2 revisorer fra Harstad. Kan vi klare å stille 2 revisorer fra Hasvik?
Det er tilstrekkelig med den økonomiske sansen vi til daglig innehar. De siste årene har det vært mellom 10-20 bilag og det er jo ikke all verden.

Kom igjen, det er snakk om en svært liten jobb som skal gjøres 1 gang hvert 2. år. Ta kontakt med Lars, så formidles det videre.

  • Kommentarer(0)//batforeninga.harthun.no/#post243

Sikkerhetsbesiktelse av båt

Nytt fra KNBFOpprettet av Lars 22 sep., 2016 11:42:36

SIKKERHETSBESIKTIGELSE AV BÅT

Fra tid til annen får vi meldinger om at våre sikkerhetsbesiktigelser ikke har vært grundig nok i forbindelse med kjøp og salg av båt. At vi ikke har påpekt tilstrekkelig mangler på rapporten som: Olje- og vannsøl i motorrom, diesellekkasjer, at det ikke er doble klemmer på gassledninger, utgått dato på brannslukningsutstyr med mere. Slike punkter skal en være nøye med å kommentere i besiktelsesrapporten.

Her er en video om besiktelse: https://youtu.be/S1hxewoKbuY


Hva gjør en besiktigelsesmann?

En besiktigelsesmann tar på vegne av KNBF oppdrag for båteieren om en frivillig sikkerhetsbesiktigelse av båten. En nøye planlagt prosedyre følges ved besiktigelse av områder og komponenter om bord som er viktige for sikkerheten. Besiktigelsesmannen skal også verifisere båtens identitet samt rettlede båteieren til å ivareta egen sikkerhet i eget fartøy. Båteieren får med dette en uhildet tredjeparts gjennomgang av båten, hvor det utferdiges en besiktigelsesrapport. Besiktigelsesrapporten dokumenterer altså båtens tilstand ifm. de gjennomgåtte komponenter som har betydning for sikkerheten. Dette er momenter som også vil kunne ha betydning ved kjøp eller salg av båten.

I tillegg til det sikkerhetsmessige danner en godkjent sikkerhetsinspeksjon grunnlag for rabatt i KNBFs egen forsikringsordning: Norske Sjø.

En sikkerhetsbesiktigelsen er gyldig i 5 år.

Hva gjør IKKE en besiktigigelsesmann?

På tross av alle de meget konkrete sikkerhetspunktene som gjennomgås er en sikkerhetsbesiktigelse:

• Ikke en generell kvalitetskontroll eller tilstandskontroll av båten mht. kjøpsrettslige mangler og lignende.

• Ikke en godkjenning av evt offentligrettslige påbud/regler som CE-godkjenning og lignende.

• Ikke en generell tilstandsrapport.

• Ikke en prøvekjøring eller funksjonstesting av båtens tekniske installasjoner.

KNBF – Norges største båtfellesskap

  • Kommentarer(0)//batforeninga.harthun.no/#post224

Båter i sjøen

Nytt fra KNBFOpprettet av Eva 04 juli, 2016 19:28:16
Hei
Styremedlemmer i HBF

Invitasjon til Båtforeningens dag under båtmessen "Båter i Sjøen" som går av stabelen 1.-4.september.

Halvdagskonferanse med gratis inngang til båtmessen, se vedleggEva

  • Kommentarer(0)//batforeninga.harthun.no/#post221
Neste »